12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBrăila. Toate drumurile, închise. Zeci de localități fără curent

Brăila. Toate drumurile, închise. Zeci de localități fără curent

Toate căile rutiere din județul Brăila au fost închise pe durata codului roșu. Măsura a fost luată preventiv pe durata codului roșu întrucât viscolește puternic, iar vizibilitatea este zero. 

La ora transmiterii acestei știri, în județul Brăila, sunt nealimentate cu energie electrică 56 de localități cu mii de abonați, defecțiunile fiind cauzate de viscolul puternic, iar situația localităților fără curent electric se modifică de la o oră la alta.

În județul Brăila, 45 de localități sunt fără energie electrică din cauza viscolului extrem de puternic, iar mai multe drumuri județene și aproape toate drumurile naționale au fost închise.

Judeţele Buzău, Vrancea şi vestul judeţului Brăila sunt sub cod roşu de ninsoare şi vânt, luni, de la ora 8.30 până la 13.00, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 – 90 km/h, ninsoare abundentă, puternic viscolită şi troienită şi vizibilitate redusă spre zero.

Avertizarea este valabilă până la ora 13.00, urmând ca apoi cele trei judeţe să intre sub avertizare de cod portocaliu.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă