10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialBrăila: Un mort și opt răniți, într-un accident provocat de un șofer...

Brăila: Un mort și opt răniți, într-un accident provocat de un șofer băut

O persoană a murit și alte opt, între care un copil de patru ani, au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN 22B, între Brăila și Galați, după ce o mașină condusă de un tânăr băut a intrat în depășire și s-a ciocnit cu alte două autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brăila, Jenel Șogor, accidentul a avut loc pe șoseaua care leagă oraşele Galaţi şi Brăila, după ce un gălățean de 20 de ani aflat la volanul unui autoturism BMW a intrat în depășire pe o porțiune de drum unde această manevră era interzisă și a lovit o mașină Volkswagen Golf, condusă de un bărbat de 43 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului, autoturismul Volkswagen a ieșit în afara șoselei și a luat foc, șoferul acestuia decedând.

Ulterior, autoturismul BMW condus de tânărul de 20 de ani s-a ciocnit cu un alt autoturism BMW, care circula regulamentar din sens opus.

În urma coliziunii, șoferul mașinii care circula regulamentar, în vârstă de 27 de ani din Galați, și un pasager de 29 de ani au fost răniți.

De asemenea, șase persoane din mașina condusă de șoferul vinovat au fost rănite, fiind vorba despre șofer, trei tinere cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani, un adolescent de 17 ani și un copil de patru ani și jumătate.

Conform sursei citate, în starea cea mai gravă sunt cele trei tinere și copilul, care inițial a fost transportat la spitalul din Brăila, de unde medicii au decis transferarea lui la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din București.

Șogor a precizat că șoferul de 20 de ani, vinovat de producerea accidentului, consumase băuturi alcoolice.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă