14.5 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialBraşov: Un camion încărcat cu 18 tone de carne s-a răsturnat

Braşov: Un camion încărcat cu 18 tone de carne s-a răsturnat

Un camion încărcat cu 18 tone de carne s-a răsturnat, luni după-amiază, pe centura ocolitoare a oraşului Săcele, judeţul Braşov, fără să fie înregistrate victime, informează Mediafax.

”Autoutilitara s-a răsturnat în afara carosabilului şi nu s-au înregistrat victime. Circulaţia în zonă nu este blocată“, a spus reprezentantul ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

La locul accidentului au ajuns o autospecială cu apă şi spumă, o macara pentru a repune camionul pe roţi, dar şi mai multe echipaje de Poliţie.

Din primele verificări a reieșit că şoferul camionului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, autovehiculul răsturnându-se pe partea dreaptă.

Un accident similar a avut loc în judeţul Braşov și în urmă cu câteva zile, când o cisternă încărcată cu 27 de tone de combustibil s-a răsturnat pe un câmp, între localităţile Hărman şi Lunca Câlnicului, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii.

Cisterna, care era încărcată cu 20 de tone de motorină şi şapte tone de benzină, s-a fisurat, scurgându-se combustibil pe câmp.

Cele mai citite

Mii de americani au vizitat Ambasada României din Washington, la Ziua Porților Deschise

Peste 3.000 de persoane au vizitat Ambasada României de la Washington, în ziua de sâmbătă, 11 mai 2024, a anunțat Ambasada României. Vizitele au...

O cafea bună se pregătește cu un espressor semiprofesional 

Cine nu cunoaște acele dimineți în care suntem grăbiți să ne luăm micul dejun și apoi să fugim la muncă? Chiar dacă suntem pe...

Ce este o stație de acumulator portabil și cum o poți folosi

Dacă ești pasionat de camping sau excursii în natură, cu siguranță vei considera achiziția unei stații de acumulator portabil o adevărată investiție. Chiar și...
Ultima oră
Pe aceeași temă