15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialBucureștean REȚINUT, după ce a VIOLAT o maseuză

Bucureștean REȚINUT, după ce a VIOLAT o maseuză

Un bucureștean de 32 de ani a fost reținut, joi, după ce a violat și tâlhărit o maseuză, informează Mediafax.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, miercuri noapte, în jurul orei 23.50, de o femeie, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unor infracţiuni de tâlhărie şi viol.

Citește și: Doi români, încătușați în Italia pentru VIOL

Din primele verificări, a reieşit faptul că, în jurul orei 19.00, persoana vătămată, în calitate de maseuză, a fost sunată de un client necunoscut, solicitându-i servicii de masaj prin prisma anunţului postat de aceasta pe internet.

Ajunsă la adresa indicată, bărbatul i-a cerut să se dezbrace pentru a întreţine relaţii sexuale, ameninţând-o şi folosind violenţa, apoi i-a luat bijuteriile şi bunurile de valoare ce le avea asupra sa.

Citește și: Tânăra din Caracal care a fost violată de patru bărbați vrea să fie despăgubită. Ce sumă cere

Ulterior, el i-a cerut victimei să-l însoţească în afara locuinţei, iar femeia, profitând la un moment dat de o împrejurare ce i-a fost favorabilă, a fugit şi a sunat la 112.

La scurt timp de la sesizare, în urma activităţilor desfăşurate, s-a reuşit identificarea şi prinderea celui în cauză, cunoscut cu antecedente penale, acesta fiind condus la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru cercetări.

Totodată, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, viol şi lipsire de libertate, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Cele mai citite

FOTO. Beat, a intrat cu mașina pe şantierul de modernizare a liniilor de tramvai de la Barbu Văcărescu

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în București, unde un șofer băut a pătruns cu mașina pe șantierul de modernizare a liniei...

Primar PSD din Gorj, cercetat după ce a lovit cu mașina o femeie și a fugit de la locul accidentului

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Păiuşi, membru al PSD, este cercetat de poliţişti după ce, duminică, a acroşat cu oglinda laterală a autoturismului o...

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...
Ultima oră
Pe aceeași temă