16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialMai multe cartiere bucureștene nu au apă caldă. Când va fi remediată...

Mai multe cartiere bucureștene nu au apă caldă. Când va fi remediată avaria

Avaria în rețeaua termică CET Grozăvești, de unde sunt alimentate cu căldură şi apă caldă mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 şi 6, ar putea fi remediată până sâmbătă seară, a anunţat Electrocentrale București (ELCEN), relatează Mediafax.

Electrocentrale București arată că a propus RADET să crească sarcina termică și zonele de acoperire din CET Sud și CET Progresu, pentru alimentarea în regim temporar a cartierelor afectate din Capitală, însă reprezentanții regiei au refuzat, din cauza stării tehnice a rețelelor de transport şi distribuție.

"Din acest motiv, ELCEN este nevoită să furnizeze agent termic la parametri scăzuți până la remedierea avariei. În acest moment, estimăm că centrala din Grozăvești va reveni la parametri normali în decursul acestei seri", a precizat ELCEN.

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET) anunţa, vineri seară, că agentul termic pentru încălzire şi apă caldă nu poate fi furnizat la parametri normali, în mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 şi 6 din Capitală, din cauza avariei la CET Grozăveşti.

Zonele afectate sunt: în sectorul 1- Aviaţiei, Radu Beller, Iancu de Hunedoara, Dorobanţi, Banu Manta, Nicolae Titulescu, Piaţa Gării, Piaţa Victoriei, Dinicu Golescu şi străzile adiacente; în sectorul 2 – Şos. Ştefan cel Mare, Aleea Circului şi străzile adiacente; în sectorul 5 – Calea 13 Septembrie, Panduri, Drumul Sării, Petre Ispirescu şi străzile adiacente; în sectorul 6 – Drumul Taberei, Timişoara, Iuliu Maniu, Virtuţii, Timonierului, Piaţa Gorjului şi străzile adiacente.

Cele mai citite

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...
Ultima oră
Pe aceeași temă