11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. FOTO. București: Patru copii și doi adulți, răniți în parcul Cișmigiu

UPDATE. FOTO. București: Patru copii și doi adulți, răniți în parcul Cișmigiu

Șase persoane au fost rănite, duminică după-amiază, în apropierea unui loc de joacă din parcul bucureștean Cișmigiu, după ce o creangă s-a desprins dintr-un copac.

Este vorba despre patru copii cu vârste între trei și șase ani și două femei, a anunţat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bucureşti. 

Potrivit sursei citate, victimele sunt evaluate de medicii SMURD sosiţi la faţa locului. O mamă şi copilul acesteia, în vârstă de aproximativ trei ani, au fost transportaţi către Spitalul Grigore Alexandrescu pentru examen tomograf. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a afirmat că, din primele cercetări, nicio persoană nu se află în stare gravă. 

''Victimele prezintă escoriaţii şi acuză dureri la nivelul capului. La faţa locului au fost trimise o maşină de descarcerare, o maşină SMURD şi o motocicletă SMURD. Accidentul a avut loc în zona unui spaţiu amenajat pentru joacă. Echipajul pentru descarcerare verifică dacă în zona în care a avut loc accidentul mai sunt copaci sau crengi care prezintă risc de prăbuşire şi trebuie înlăturate'', a spus oficialul ISU. 

 

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă