14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialBuzău: Un bărbat a murit carbonizat în urma unui incendiu puternic

Buzău: Un bărbat a murit carbonizat în urma unui incendiu puternic

Un bărbat de 56 de ani, din localitatea Vâlcelele, judeţul Buzău, a murit carbonizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce gospodăria i-a fost cuprinsă de flăcări, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, localnicii din Vâlcelele au fost cei care au sunat la 112 și au cerut sprijinul pompierilor, după ce au observat că flăcările au cuprins o gospodărie din zonă.

La fața locului, s-au deplasat imediat trei autospeciale, două cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La momentul la care pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta cu violență, fiind amplificat de vântul puternic.

Echipele de intervenție au acționat rapid pentru localizarea și stingerea incendiului, fără a avea date dacă în casa cuprinsă de foc se află și proprietarul.

După stingerea incendiului, pompierii au găsit în locuință cadavrul carbonizat al proprietarului casei, un bărbat de 56 de ani, care locuia singur.

În urma incendiului, locuința a fost distrusă aproape în totalitate, scăpând de flăcări doar o cameră și anexele gospodăriei.

Conform specialiștilor din cadrul ISU Buzău, incendiul ar fi izbucnit din cauză că un coş de fum nu ar fi fost protejat corespunzător faţă de materialele inflamabile.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă