17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialBărbatul executat în stil mafiot, legături cu omul de afaceri Mohammad Mourad

Bărbatul executat în stil mafiot, legături cu omul de afaceri Mohammad Mourad

UPDATE: Mașina era proprietatea firmei lui Mohammad Mourad, a confimat omul de afaceri pentru B1 TV. 

”Ultima dată l-am văzut în decembrie pe Saleh Haj Moustafa. Poliția m-a ținut la curent cu desfășurarea anchetei. Nu aveam contract de muncă cu dumnealui. Îl vedeam poate o dată pe lună, când vedea la mine și îmi spunea una sau alta. Eu îl consideram om de încredere. El avea intenția de a cumpăra mașina, a primit mașina pe când era angajat și a rămas la el.”, a declarat Mourad pentru B1 TV. 

Mohammad Mourad a mai precizat că Direcția Antifraudă face controale la firmele lui. 

———

UPDATE: Cadavrul a fost identificat. Este cetăţean sirian, de 53 de ani, cunoscut cu numele de Saleh Haj Moustafa, care ar fi fost mâna dreaptă a omului de afaceri libanez Mohammad Mourad, potrivit Mediafax

Potrivit apropiaţilor, sirianul avea o firmă prin care aproviziona cu mărfuri generale hoteluri şi restaurante. Bărbatul a fost declarat dispărut la începutul anului. 

Haj Saleh Moustafa locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari. El deţinea două societăţi comerciale care prestau servicii pentru lanţul hotelier Phoenicia.

——
 Un cadavru a fost găsit, miercuri, în portbagajul unei mașini din Sectorul 2, din Capitală. 

Cadavrul este în stare avansată de putrefacție, dar nu a fost tranșat, ci așezat în așa fel încât să încapă în geantă, au relevat cercetările de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Citește și: Cadavru găsit în portbagajul unei mașini din Capitală

În urma necropsiei se va determina cauza decesului și data la care a survenit acesta.

Ancheta este desfășurată de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Cele mai citite

Aproape 900 de noi cazuri de rujeolă în România, în ultima săptămână! Un bărbat a fost răpus de boală

În ultima săptămână, în România s-au înregistrat 872 de cazuri noi de rujeolă și un deces, conform datelor furnizate de Institutul Naţional de Sănătate...

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...
Ultima oră
Pe aceeași temă