9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialCadavrul unui bărbat, descoperit de poliţiştii prahoveni

Cadavrul unui bărbat, descoperit de poliţiştii prahoveni

Cadavrul unui bărbat, aflat în stare avansată de degradare, a fost găsit, joi seară, în albia râului Teleajen,din judeţul Prahova, informează Mediafax.

Primele verificări au indicat că este vorba despre un bărbat dispărut în urmă cu două luni şi căutat în repetate rânduri de către autorităţi.

Cadavrul se află în stare avansată de descompunere şi nu a putut fi identificat cu certitudine, însă primele indicii arată că ar fi vorba despre un bărbat care a căzut în apă la sfârşitul lunii martie.

De atunci, autorităţile au organizat în mai multe rânduri operaţiuni de căutare, la acestea participând inclusiv scafandri, în cursul căutărilor fiind găsite telefonul mobil şi o bicicletă ce aparţineau dispărutului.

Cadavrul găsit joi seară se afla la distanţă de câţiva kilometri de locul în care a dispărut bărbatul la sfârşitul lunii martie.

Medicii legişti urmează să stabilească în urma necropsiei cauza decesului, iar poliţiştii să facă identificarea cadavrului.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă