15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCadavrul unui bărbat, găsit în portbagajul unei mașini din Capitală. Care este...

Cadavrul unui bărbat, găsit în portbagajul unei mașini din Capitală. Care este prima ipoteză a polițiștilor

Cadavrul găsit în portbagajul unei mașini în Capitală ar putea fi al unui cetățean sirian, care a fost dat dispărut la sfârșitul anului trecut, au declarat surse din rândul anchetatorilor, pentru Mediafax.

Citește și: Cadavru găsit în portbagajul unei mașini din Capitală

Dispariția cetățeanului sirian, despre care polițiștii bănuiesc că ar fi vorba în cauză, a fost semnalată în decembrie de familia sa.

Cadavrul unui bărbat a fost identificat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), acesta fiind găsit într-o geantă care se afla în portbagajul unei mașini ce părea abandonată, în sectorul 2.

Mașina, cu număr de Constanța, se afla în fața Secției 9 de Poliție de pe Șoseaua Pantelimon.

Polițiștii au deschis portbagajul, după ce au fost anunțați de niște muncitori care lucrau în zonă și trebuiau să mute mașina că de acolo vine miros de cadavru.

Cadavrul este în stare avansată de putrefacție, dar nu a fost tranșat, ci așezat în așa fel încât să încapă în geantă, au relevat cercetările de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei. Totodată, trupul neînsuflețit este îmbrăcat, au precizat pentru MEDIAFAX sursele citate.

În urma necropsiei se va determina cauza decesului și data la care a survenit acesta.

Ancheta este desfășurată de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă