16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialCadavrul unui bărbat cu capul zdrobit, găsit ascuns în albia unui râu,...

Cadavrul unui bărbat cu capul zdrobit, găsit ascuns în albia unui râu, la Vaslui. Fratele victimei, principalul suspect

Cadavrul unui bărbat cu capul zdrobit cu parul a fost descoperit, marţi, ascuns în albia unui râu din localitatea vasluiană Iezer, în urma cercetărilor anchetatorii stabilind că este vorba de o crimă comisă de fratele victimei, care a târât cadavrul pe o distanţă de 150 de metri pentru a-l ascunde, informează Mediafax.

Potrivit primelor informaţii oferite de către anchetatorii vasluieni, cadavrul, care era acoperit cu vegetaţie pentru a nu fi observat, a fost descoperit de către localnicii din Iezer, în urma căutărilor întreprinse în zonă după o sesizare de dispariţie făcută la postul comunal de poliţie.

Poliţiştii şi procurorii au declanşat imediat cercetările în acest caz, în condiţiile în care capul bărbatului de 55 de ani, găsit în albia râului Tutova, era zdrobit cu un par.

Audiat de către anchetatori, un frate al victimei a declarat că vasluianul dispăruse în cursul serii de luni, în urma unor certuri pe care le-a avut cu un alt frate de-al său din cauza unei moşteniri imobiliare.

"Cei doi fraţi s-au lovit reciproc cu pumnii într-o locuinţă, după care au fugit pe islazul comunal, unde unul dintre aceştia l-a lovit pe celălalt cu un par în cap de mai multe ori, victima murind pe loc. Ulterior, autorul crimei, care şi-a recunoscut fapta, a luat cadavrul şi l-a târât pe şes pe o distanţă de peste 150 de metri, lăsându-l în acea râpă, unde l-a acoperit cu nişte buruieni", a declarat, marţi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Vasile Şelaru.

Principalul suspect al crimei, un bărbat de 58 de ani, a fost găsit de către poliţişti şi condus la sediul Parchetului Vaslui pentru audieri, urmând ca miercuri să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă sub acuzaţia de omor între rude.

Cele mai citite

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...

Accident la trecere la nivel cu calea ferară dintre Avrig-Făgăraș

București, 11 mai 2024 Astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 08:00, la o trecere la nivel cu calea ferată dintre Avrig-Făgăraș, șoferul unui autovehicul...

Razie în portul Constanța. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei

La data de 10 mai, polițiștii din diverse structuri ale ordinei publice, rutiere și de siguranță a transporturilor au efectuat o acțiune de control...
Ultima oră
Pe aceeași temă