13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCălărași. Sute de case fără curent electric

Călărași. Sute de case fără curent electric

Sute de familii din comuna Lehliu Sat, din judeţul Călăraşi, au rămas luni fără curent electric din cauza avariilor produse pe reţeaua de alimentare, iar pe două drumuri naţionale traficul rutier a fost închis din cauza viscolului. 

Potrivit Poliţiei Călăraşi, două drumuri naţionale din acest judeţ au fost închise, luni, începând cu ora 11.30, din cauza viscolului. Astfel, traficul rutier este închis pe DN 3 Bucureşti – Călăraşi şi pe DN 3A Lehliu – Drajna. Pe aceste două tronsoane de drum fusese instituită, luni dimineaţă, restricţie de trafic fiind interzisă circulaţia TIR-urilor.

Totodată, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN4 Bucureşti – Olteniţa. Pentru prevenirea oricăror evenimente pe drumurile publice, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar.

Tot în judeţul Călăraşi, Autostrada Soarelui A2 a fost închisă începând cu ora 8.30 din cauza vizibilităţii foarte reduse.

Conform datelor furnizate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, căderile masive de zăpadă şi vântul puternic au provocat avarii pe reţeaua de alimentare cu energie electrică a comunei Lehliu Sat, unde 350 de familii nu au energie electrică.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă