10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCamera Deputaţilor va ţine, în 11 octombrie, o sesiune comemorativă a victimelor...

Camera Deputaţilor va ţine, în 11 octombrie, o sesiune comemorativă a victimelor Holocaustului

Deputaţii vor organiza, în 11 octombrie, o şedinţă comemorativă privind Holocaustul, a declarat, astăzi, secretarul Camerei Deputaţilor, care a precizat că acest lucru a fost decis de Biroul Permanent al Camerei, relatează Mediafax.

Propunerea a aparţinut Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului în România “Elie Wiesel”, care a trimis o scrisoare conducerii Camerei.

În scrisoare se arăta că, în octombrie 2011, se vor împlini 70 de ani de la începerea deportării evreilor din România în Transnistria.

“Astăzi, în condiţiile statului de drept, exprimarea publică a compasiunii şi respectului pentru memoria victimilor nevinovate reprezintă o datorie şi o responsabilitate civică”, se arată în documentul înaintat Camerei.

Secretarul Camerei, Dumitru Pardău, a precizat că şedinţa comemorativă va avea loc în 11 octombrie, începând cu ora 16.00.

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă