15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular. Artistul va fi...

UPDATE. Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular. Artistul va fi transportat la Spitalul Floreasca

UPDATE 19.18: Gheorghe Turda va fi transportat cu o ambulanță la Spitalul Floreasca,din Capitală, relatează Mediafax.

UPDATE 17.48: Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Pitești,Marius Pascu, a confirmat că Turda a suferit un atac cerebral vascular, iar acum este în afara oricărui pericol, fiind în stare bună, conform Mediafax.

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda a leșinat pe scenă, la Pitești, miercuri după-amiaza, în timpul unor repetiții, unde are loc un festival de muzică populară. El a fost dus la spitalul din Pitești, conform Mediafax.

Cântărețul, în vârstă de 66 de ani, a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensivă mobilă de la UPU-SMURD Pitești, care în urma primelor verificări a stabilit că există suspiciunea de accident vascular cerebral, potrivit unor surse medicale.

Gheorghe Turda a fost stabilizat și transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești, unde se află și la ora transmiterii acestei știri, mai spun sursele medicale citate.

Artistului i s-a făcut rău în timpul unor repetiții pentru un festival de muzică populară care se desfășoară la Pitești.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...

Economia UE va suferi dacă va intra într-o „cursă a subvențiilor” cu SUA și China

Economia Uniunii Europene va fi afectată dacă va intra într-o ”cursă a subvențiilor” cu Statele Unite(SUA) și China, avertizează un oficial din cadrul Fondului...
Ultima oră
Pe aceeași temă