16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCare a fost reacția Primei Doamne a României, după meciul din Cupa...

Care a fost reacția Primei Doamne a României, după meciul din Cupa Davis

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a declarat, vineri, după victoria României în primul meci din întâlnirea de Cupa Davis cu Israel, de la Sibiu, că "a fost un meci bun" şi că i-a transmis "soţului" rezultatul, informează Mediafax.

Citește și: Cupa Davis: România – Israel, reîntâlnire după 34 de ani

Carmen Iohannis a stat într-o lojă din zona rezervată VIP-urilor, alături de două prietene, iar la finalul meciului a declarat că "A fost un meci bun. Am câştigat".

Întrebată dacă i-a transmis rezultatul soţului său, preşedintele Klaus Iohannis, ea a confirmat acest lucru, după care a părăsit Sala Transilvania fără a preciza dacă va asista şi la a doua partidă de vineri sau dacă şi când va veni la Sibiu preşedintele Iohannis.

La primul meci de vineri, în sectorul destinat personalităţilor s-au mai aflat fostul tenismen Ilie Nastase, fostul ministru al Economiei Ion Ariton, primarul interimar al Sibiului Astrid Fodor, dar şi cei doi viceprimari, şefi de instituţii locale, precum şi deputaţi şi senatori.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că la meciurile de Cupa Davis de sâmbătă şi duminică este aşteptat şi seful statului, Klaus Iohannis.

În primul meci al zilei, Adrian Ungur, locul 159 ATP, l-a învins, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-0, pe Bar Tzuf Botzer, locul 893 ATP, în prima partidă a întâlnirii România – Israel, din cadrul turului I al Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

Partida a durat aproape o oră şi 50 de minute.

În cel de-al doilea meci al întâlnirii, Marius Copil, locul 168 ATP, va evolua, tot vineri, împotriva lui Dudi Sela, locul 108 ATP. Partida de dublu va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, iar ultimele două meciuri de simplu se vor desfăşura duminică, de la ora 13.00.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în turul al doilea al Grupei I, iar echipa care va pierde va merge în turul I al barajului pentru rămânerea în Grupa I. Viitoarea adversară va fi una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei, care se vor întâlni şi ele în turul I al grupei.

Cele mai citite

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă