21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCare sunt politicienii cu care s-a întâlnit Elena Udrea la mare. Cu...

Care sunt politicienii cu care s-a întâlnit Elena Udrea la mare. Cu cine a venit pe litoral

Elena Udrea a declarat, vineri după-amiză, în faţa sediului Poliţiei Judeţene Constanţa că în săptămâna cât a stat la mare s-a întâlnit cu mai mulți politicieni, dar nu a dorit să le dea numele. Toată lumea vrea să fie discretă la mare și nu vreau să expun pe nimeni, sunt destul de expusă eu și nu mai pun pe nimeni în situația asta. Sunt foarte mulți colegi din politică, din Parlament, în Năvodari și am mai stat de vorbă“, a menționat Elena Udrea, citată de Mediafax.

Totodată, ea a afirmat că angajații Ministerului Dezvoltării se tem să mai semneze documente ca să nu fie chemați să dea explicații în fața anchetatorilor. Din câte am înțeles, la Ministerul Dezvoltării nimeni nu mai vrea să mai semneze nimic și nu mai vrea să deconteze nimic. Totul este blocat. De teamă, pentru că eu am lucrat la acel minister, oamenii de acolo sunt foarte corecți, nu le este teamă că ar greși ei, le este teamă că ceea ce ar putea face, semnăturile lor ar putea fi interpretate și ar putea să fie chemați să dea cu subsemnatul“, a declarat Elena Udrea.

Ea a afirmat că în administrația locală oamenii se tem să mai semneze proiecte și că banii pentru investiții sunt blocați din acest motiv.

Marţi, Elena Udrea, aflată în vacanță la mare, spunea că s-a întâlnit, separat, și cu Radu Mazăre, și cu Nicușor Constantinescu, cu care a vorbit despre “ce se întâmplă în Constanța și în stațiuni” și despre proiectele începute și neterminate. M-am văzut cu domnul Mazăre într-una din seri și despre asta am vorbit: despre ce se întâmplă în Constanța și în stațiuni. (…) M-am văzut și cu dânsul (Nicușor Constantinescu – n.r.). De asemenea, am tot vorbit despre proiectele care s-au început pe timpul mandatului meu de ministru și al dânsului de președinte al CJ și care nu se mai termină, din păcate pentru constănțeni. (…) Dincolo de disputele politice, ca oameni de administrație noi am avut totuși o colaborare mult mai bună decât ce se întâmplă acum. Marile proiecte din Constanța s-au semnat de mine și de domnul Constantinescu sau de mine și de domnul Radu Mazăre. Marile proiecte cu Ministerul Dezvoltării. În virtutea acestei colaborări, chiar dacă politic nu ne-am agreat, că asta este politica românească, mai mult dezbinare și conflict decât construcție, având în vedere relațiile bune de colaborare ca oameni de administrație și faptul că sunt musafir în Constanța, m-am bucurat că am putut discuta cu dânșii“, declara Elena Udrea.

Ea spunea că se bucură de vacanță, chiar dacă nu prea face plajă de teamă să nu fie fotografiată de jurnaliști. Întrebată de jurnaliști cu cine a venit pe litoral, ea preciza: “Cu mama, cu două finuțe, au mai fost prieteni, au venit, au plecat”.

Cele mai citite

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

Erdogan a grațiat șapte generali închiși pentru puciul din 1997 din Turcia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a graţiat şapte generali aflaţi în detenţie pentru rolul lor în puciul din 1997 împotriva primului guvern islamist din...

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă