21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCasablanca: O româncă, ARESTATĂ pentru trafic de droguri

Casablanca: O româncă, ARESTATĂ pentru trafic de droguri

O româncă a fost arestată, miercuri, pe aeroportul internațional din Casablanca, pentru trafic de droguri. Femeia avea asupra sa aproape un kilogram și jumătate de cocaină, informează Agerpres.

Comportamentul său suspect le-a atras atenția polițiștilor de frontieră, care au supus-o unui control manual, cu raze X și cu ajutorul câinilor polițiști. Asupra româncei a fost descoperită o cantitate de 1,46 kg de pudră albă, ascunsă cu grijă în doi saci din plastic într-o valiză, a declarat comisarul Abdelhadi Siba, conform portalului de știri LeMag.ma.

Analizele de laborator au arătat că era vorba despre cocaină.

Românca a fost plasată în arest pe durata anchetei, după ce i-au fost aduse la cunoștință toate drepturile și garanțiile acordate de legea marocană, precizează sursa citată.

Direcția Generală a Securității Naționale (DGSN) a informat misiunea diplomatică a României cu privire la acest caz, în care investigația continuă.

Arestarea româncei intervine pe fondul măsurilor stricte de securitate pe aeroportul din Casablanca, în coordonare cu DGSN și sub supervizarea Parchetului din Casablanca, în scopul combaterii traficului de droguri.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă