12.8 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialCăutat în râul Mureș

Căutat în râul Mureș

Un bărbat în vârstă de circa 30 de ani este căutat de pompierii arădeni, sâmbătă seara, după ce s-ar fi înecat în râul Mureş, în vreme ce un tânăr în vârstă de 19 ani, alături de care acesta se scălda, a reuşit să iasă singur din apă, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Evenimentul a avut loc în zona Podului Traian din municipiul Arad, unde se află şi plaja privată a unui cunoscut hotel, transmite corespondentul MEDIAFAX. Surse din rândurile echipelor de căutare spun că cei doi bărbaţi, care sunt muncitori din Botoşani angajaţi la o companie din Arad, au intrat în Mureş pentru a se scălda, martorii sunând la 112, după ce nu i-au mai putut vedea.

Până la ajungerea pompierilor din cadrul ISU Arad, unul dintre cei doi a reuşit să iasă la mal. La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii continuau căutările celei de a doua persoane.

"În momentul sosirii echipajului SMURD, un băiat în vârstă de 19 ani, în stare stabilă, era la marginea apei, ieşit din râul Mureş. A fost preluat de către echipajul SMURD, i s-au acordat îngrijiri medicale, în primă fază, iar apoi a fost predat către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru transport la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Echipajul de căutare cu barcă continuă misiunea pe râul Mureş pentru căutarea celui de-al doilea bărbat, posibil înecat, din declaraţiile tânărului, un bărbat de aproximativ 30-35 de ani", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Cele mai citite

Florinel Coman, după derby-ul cu Rapid: „Ar trebui să ne intereseze doar diferenţa față de locul doi. Vom sărbători la Sfântu Gheorghe”

La finalul derby-ului cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 2-2, Florinel Coman a declarat că este mai puţin important că FCSB nu a reuşit...

CNPP: 423.532 beneficiari de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, în martie 2024

Un număr de 423.532 de persoane beneficiau, în luna martie 2024, de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, conform datelor centralizate de Casa...

“N-a fost vorba în niciun moment de suicid.” Adrian Mititelu junior, internat la spital

Adrian Mititelu Jr. a avut parte de o perioadă dificilă după meciul dintre FC U Craiova și Dinamo. Implicat intens în activitatea echipei, el...
Ultima oră
Pe aceeași temă