18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialCaz brutal în Maramureș. O fetiță de patru ani a ajuns la...

Caz brutal în Maramureș. O fetiță de patru ani a ajuns la spital, în stare gravă, după ce mama sa a bătut-o. Femeia a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor

O fetiță de patru ani a ajuns la Spitalul „Marie Curie” din Capitală, în stare gravă, după ce mama sa a bătut-o. Femeia a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor, precizează News.ro.

Fetița din Vișeul de Sus a ajuns la spital cu fracturi multiple și hemoragie internă, în urma unei bătăi. Vineri, Tribunalul Maramureș a decis arestarea preventivă a mamei, fiind acuzată pentru tentativă de omor.

Potrivit responsabilului cu mass media al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Fetiţa era în grija bunicilor, dar a fost luată de mamă pentru că aceştia s-au îmbolnăvit. La scurt timp după, femeia şi-a lovit violent fetiţa în vârstă de patru ani, aceasta fiind găsită pe jos, de către tată, cu corpul plin de răni.Bărbatul a sunat la 112, iar medicii de la Spitalul din Baia Mare au constatat că micuţa pierduse aproximativ un litru şi jumătate de sânge.

„Situaţia a impus intervenţie chirurgicală de urgenţă. S-a constatat un traumatism pancreatic. Având în vedere prognosticul prost, s-a decis transferul fetiţei, evoluţia fiind imprevizibilă şi foarte gravă”, a declarat directorul medical al Spitalului Baia Mare, Vasile Pop, pentru Pro TV.

Fetiţa a fost transportată la Spitalul Marie Curie din Capitală, unde este încă internată, fiind însoţită de către tatăl său. Mama copilei este însărcinată şi mai are încă doi copii, pe lângă fetiţa de patru ani.

O anchetă şi acest caz face şi Protecţia Copilului Maramureş.

 

Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...
Ultima oră
Pe aceeași temă