13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCaz revoltător la o școală din Râmnicu Vâlcea. Un liceean a fost...

Caz revoltător la o școală din Râmnicu Vâlcea. Un liceean a fost înjunghiat de un coleg, din cauza unei fete. El va fi transferat la un spital din Capitală. Agresorul este reținut de Poliție

UPDATE 16,30:  Elevul agresor, în vârstă de 16 ani, a fost reținut miercuri după-amiază de Poliție și ar urma să i se solicite un mandat de arestare preventivă, informează Digi 24.

Agresorul era cunoscut în mediul școlar ca având probleme de comportament.

——————————————————————-

UPDATE 13.02: Elevul rănit va fi transferat la Spitalul „Sfânta Maria” din Capitală, potrivit Digi24.

El a fost supus unei operații, timp de șase ore, la Spitalul Județean Vâlcea. Cu toate acestea, starea lui de sănătate necesită transferul în București.

———–

Un elev de 17 ani a fost înjunghiat, miercuri dimineața, în incinta Liceului General Magheru din Râmnicu Vâlcea. El a ajuns la spital în stare gravă, fiind rănit la gât, informează Vocea Vâlcii.

Elevul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Vâlcea, unde este operat.

Totodată, agresorul elevului înjunghiat a fost identificat și dă explicații la Poliție.

Potrivit Digi24, cei doi elevi au început să se certe, pe holul școlii, imediat după ora 8.00, înainte de începerea orelor. Ei ar fi intrat în conflict din cauza unei fete.

Agresorul în vârstă de 16 ani era temut de colegi, iar directoarea adjunctă ştia şi ea situaţia. A chemat de multe ori poliţiştii ca să îl calmeze.

Putătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, Isabelle Ioniță, a precizat că agresorul a mai avut probleme cu colegii, astfel că era într-o perioadă de consiliere cu psihologul școlii. 

Totodată, consilierul școlar Raluca Iliescu a precizat că „problemele apăreau în grupul de elevi, dar în timpul orelor acest copil niciodată nu m-a deranjat şi nici nu a dat de înţeles că ar fi capabil de aşa ceva”.

Cazul a fost preluat de procurori, care studiază imaginile filmate de camerele de supraveghere şi audiază elevii martori la atacul violent.

 

 

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă