22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCaz TERIBIL în Buzău. Un bărbat şi-a violat mama imobilizată la pat

Caz TERIBIL în Buzău. Un bărbat şi-a violat mama imobilizată la pat

Un bărbat din județul Buzău a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca pentru expertiză psihiatrică, după ce, în noaptea de 7 spre 8 august, și-a violat mama, în vârstă de 77 de ani, bolnavă și imobilizată la pat de aproape șapte ani, potrivit Mediafax. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în noaptea de 7 spre 8 august, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din satul Izvorul Dulce, comuna Merei, a consumat alcool la un bar din apropierea locuinței sale. Ulterior, bărbatul a mers acasă, unde locuia împreună cu mama sa, bolnavă și imobilizată la pat de aproape șapte ani, și a obligat-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el.

A doua zi, bătrâna i-a povestit tot ce s-a întâmplat unei fiice, care a anunțat Poliția.

”Poliția a fost sesizată pe 8 august, în jurul orei 11.00, de către fiica bătrânei de 77 de ani. La fața locului s-a deplasat o echipă de la Poliția Județeană Buzău. În urma discuțiilor cu persoana vătămată, s-a constatat că în noaptea anterioară, în jurul orei 2.00, fiul acesteia a profitat de imposibilitatea de a se apăra și a întreținut raporturi sexuale cu bătrâna. Din cercetări a mai rezultat că în 7 august bărbatul a consumat alcool la un bar. Imediat după sesizarea faptei, bărbatul a fost identificat și internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Buzău, Doinița Mihalache.

Bărbatul a fost găsit în locuința unui sătean la care acesta muncea cu ziua.

Medicii de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca urmează să stabilească, în urma unei expertize psihiatrice, dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul în care și-a violat mama.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a mai avut și în trecut tulburări de comportament, fiind internat de câteva ori în unitatea spitalicească de la Săpoca.

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă