17.2 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialCazul copilului ucis de câini. Bunica lui Ionuţ: Am avut grijă de...

Cazul copilului ucis de câini. Bunica lui Ionuţ: Am avut grijă de copii

Bunica lui Ionuţ Anghel, copilul de patru ani omorât de câini, a fost audiată vineri la Parchetul instanţei supreme, aceasta declarând că nicio secundă nu a vrut să se întâmple această tragedie, relatează Mediafax.

Aurica Anghel s-a prezentat la sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, împreună cu un avocat, pentru a da o declaraţie în dosarul în care anchetatorii fac cercetări privind împrejurările în care a murit Ionuţ Anghel, în 2 septembrie, după ce a fost muşcat de câini pe un teren privat din apropierea Parcului Tei din Capitală.

La ieşirea din sediul Parchetului, Aurica Anghel a declarat că le-a spus procurorilor tot ce ştia şi tot ce a văzut, susţinând că ceea ce s-a întâmplat este o tragedie.

Bunica lui Ionuţ a mai spus că a avut grijă de copii, dar când a sesizat că aceştia lipsesc, nu a ştiut unde să-i caute, zona în care se afla fiind cu multe alei.

Întrebată despre situaţia câinilor maidanezi şi legea privind eutanasierea acestora, bunica lui Ionuţ a spus că roagă minţi mai deştepte decât ale ei să decidă soarta maidanezilor. Ea a arătat că nu şi-ar dori ca toţi câinii să fie ucişi, ci doar cei cu probleme.

Avocatul acesteia, Bogdan Bărbuceanu, a declarat că nu sunt motive juridice pentru punerea sub acuzare a bunicii lui Ionuţ, că aceasta va colabora cu anchetatorii pe parcursul anchetei pentru a se stabili adevărul şi că, cel mai probabil, asociaţiile de profil privind maidanezii vor fi cele trase la răspundere în acest dosar penal.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Robert Păiuşi, primarul PSD din Gorj care a lovit cu mașina o femeie și apoi a fugit de la locul accidentului, era drogat

Primarul PSD al comunei Stejari, Robert Păiuşi, care este cercetat de poliţişti după ce a acroşat, duminică, cu oglinda laterală a autoturismului o femeie...

O casă din Sectorul 2 al Capitalei a luat foc

Un incendiu de proporții, însoțit de degajări mari de fum, a izbucnit luni la o casă situată pe Strada Călușei din Sectorul 2 al...
Ultima oră
Pe aceeași temă