4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCe a declarat tatăl lui Ionuţ Anghel, după sentinţa dată de magistraţi

Ce a declarat tatăl lui Ionuţ Anghel, după sentinţa dată de magistraţi

Tatăl lui Ionuţ Angel, Valentin Anghel, a declarat, vineri, într-o intervenţie telefonică, la B1 tv, după ce instanţa a decis acordarea unor daune morale de peste două milioane de euro, că se aştepta la o astfel de decizie.

“E o decizie la care mă asteptam”, a declarat Valentin Anghel.

Citeşte şi: Sentință după doi ani, în dosarul lui Ionuț Anghel, copilul omorât de câini. Cine sunt vinovații

El a mai precizat, în cadrul intervenţiei telefonice, că aşteaptă să vadă ce va urma . De asemenea, el a admis că, din punct de vedere moral, ar mai fi trebuit să plătească şi alte instituţii, făcând aluzie la firmele care ar trebui să strângă câinii fără stăpân. 

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 al Capitalei au decis, vineri, să acorde familiei lui Ionuţ Anghel daune morale în valoare de 2,4 milioane de euro şi să-l condamne pe proprietarul trerenului la trei ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, Administrație Domeniului Public Sector 2 a fost amendată penal cu 300.000 lei.

Avocatul familiei Anghel, Virgilică  Papuc, a declarat, vineri, după ce magistraţii au luat o decizie în dosarul lui Ionuţ Anghel, că este o decizie corectă. Mai mult, el a precizat că familia Anghel este mulţumită de decizia luată de judecători.

“Li s-a făcut dreptate şi asta e cel mai important lucru”, a admis Papuc.

Ionuţ şi Andrei Anghel au fost surprinşi de camerele de luat vederi din parc în timp ce se jucau pe o alee, fără ca bunica lor să-i supravegheze. La un moment dat, fratele lui Ionuţ este adus în parc de mână de către un bărbat. Acesta merge cu copilul la un agent de pază, iar după câteva secunde cei trei se îndreaptă spre locul unde ar fi stat bunica celor doi copii.

Sunt ultimele imagini în care Ionuţ apare plin de viaţă, jucându-se cu fratele său. Puţin mai târziu, acesta a fost descoperit pe un teren viran fără suflare, cu trupul sfâşiat de câinii vagabonzi.

 

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă