19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialCe a spus Oana Zăvoranu despre arestarea lui Dan Diaconescu

Ce a spus Oana Zăvoranu despre arestarea lui Dan Diaconescu

Vedeta de televiziune, Oana Zăvoreanu, a scris pe Facebook că Dan Diaconescu este ”unic și nu mai poate fi inventat în materie de televiziune și fler providențial în acest domeniu.

Zăvoreanu și-a exprimat regretul față de arestarea lui Dan Diaconescu, ” bunul meu prieten, unic fost șef pe care l-am recunoscut vreodată ca șef, mentor și de neînlocuit om de televiziune”, dar a subliniat că nu a avut nimic de a-face cu afacerile lui Diaconescu și că nu va comenta motivele condamnării sale. 

”Dacă există televiziune în țara asta eu pot spune că el a inventat-o în ciuda faptului că iporiții, care luau notițe când vedeau emisiunile lui, niciodată nu recunoșteau că se culcau cu OTV și se trezeau cu OTV….dar, deh așa-i romanu', când unul are carismă ,sau e frumos,sau e deștept,de ce să nu îl umplem de înjurături și să îi dăm la cap, în loc să îi admirăm calitățile și să încercăm să luăm ce e bun de la ei”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook. 

De asemenea, vedeta a scris că perioada pe care a petrecut-o ca angajată la OTV a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și a declarat că a plecat de la Kanal D din loialitate pentru Dan Diaconescu, care a învățat-o cum se face televiziune. 

"Dane,ești unul din oamenii pe care îi voi iubi și păstra în sufletul meu mereu, indiferent de situație, și sunt cu sufletul alături de tine, dorindu-ți din inimă putere,tărie și sănătate", a fost mesajul Oanei Zăvoranu pentru Dan Diaconescu.

Cele mai citite

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă