12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCe AMENDĂ a primit un candidat la BAC pentru scandalul provocat la...

Ce AMENDĂ a primit un candidat la BAC pentru scandalul provocat la ieşirea din examen

Un tânăr de 28 de ani a provocat, vineri, un scandal după ce a susţinut o probă de la examenul de Bacalaureat, motiv pentru care a fost urcat într-o dubă a jandarmilor şi amendat cu 200 lei, informează Mediafax. 

Tânărul, în vârstă de 28 ani, a devenit recalcitrant după ce a susţinut o probă în cadrul examenului de Bacalaureat 2015.

Citește și: DOSAR PENAL pe numele fiicei lui Adrian Duicu, pentru FRAUDĂ la BAC. Prin ce metodă ar fi copiat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ispectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Mircea Bădin, tânărul în cauză a început, la ieşirea din centrul de examinare, să adreseze injurii şi ameninţări cu violenţă la adresa personalului care asigura paza bunurilor lăsate în camera de păstrare de către elevi, pe perioada susţinerii probei, motivând că nu i se dă mai repede bunul lăsat.

Citește și: Ministrul Educației, REACȚIE la suspiciunea de fraudă la BAC în cazul fiicei lui Adrian Duicu

Fiind rugat de către jandarmul aflat în dispozitivul de pază şi ordine publică să aibă un comportament civilizat la adresa personalului, bărbatul a devenit mai impulsiv, continuând scandalul în incinta centrului de evaluare.

Pentru ca elevii din examen să nu fie deranjaţi, jandarmul din dispozitivul de pază a solicitat sprijinul unui echipaj al Jandarmeriei Galaţi care l-a condus pe tânăr la autospeciala Jandarmeriei, unde a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 200 lei, conform legislaţiei în vigoare.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă