10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCe glume fac internauții pe seama primarului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru...

Ce glume fac internauții pe seama primarului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru mită

În spațiul public au apărut foarte multe glume pe seama edilului Capitalei, Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mită. Astfel, cele mai cunoscute publicații umoristice din țară au realizat materiale care il satirizează pe primarul general al Capitalei.

Spre exemplu, într-unul din materiale, Times New Roman enumără zece lucruri despre arestarea lui Sorin Oprescu: ”Un nou record pentru Oprescu, odată cu arestarea sa: este primarul care a făcut fericiți cei mai mulți bucureșteni;  Circulaţia se desfăşoară greu în Capitală fiindcă o bună parte din oraş e inundată cu şampanie”.

Într-un alt material, publicația umoristică arată că vestea arestării lui Sorin Oprescu a șocat nu numai România, ci întreaga Europă.

”Primii care au reacționat au fost căutătorii de comori din Polonia. Atrași de mirajul unui tezaur fabulos, aceștia au lăsat baltă trenul nazist pentru a veni în Pipera. “Trenul cu aur este un mizilic. La cât s-a furat în București, ne așteptăm la ceva care depășește tezaurul lui Tutankhamon”, a explicat Lucasz”, scrie Times New Roman.

Nici contestația pe care apărătorii lui Oprescu intenționează să o formuleze nu a scăpat netaxată de Times New Roman. ”După ce a fost reținut ieri seară pentru încasarea unei mite de doar 25.000 de euro, primarul Capitalei, Sorin Oprescu a fost prezentat astăzi judecătorilor cu propunere de arestare. Avocații primarului au solicitat punerea acestuia în libertate de îndată, întrucât suma de 25.000 de euro e prea mică și primarul mai are de încasat”, a notat publicația.

Publicația Kamikaze vorbește despre un scandal uriaș la ”beciul domnesc”, în care primarul general al Bucureștiului, dr. Sorin Oprescu, este personajul principal.

”Scandal uriaș la beciul domnesc cu primarul general al Bucureștiului, dr. Sorin Oprescu. După o noapte agitată de arest, edilul a ieșit plin de spume și a tăbărât pe gardieni și pe cei din jur. Nu l-a deranjat că l-au reținut procurorii pentru un căcat de 25.000 de euro marcați cu “mită”, ci l-au enervat condițiile de detenție, mai exact condițiile de la dușuri: “Ce-i asta, bă, hahalerelor? De ce n-aveți apă caldă!? Cum e posibil așa ceva în secolul 21? În ditamai capitala???”, a urlat el. A amenințat că are pile la Primărie și la RADET, apoi a sunat la asistenta-șefă să ceară o cafea și-un plic cu 100 de euro, să se calmeze”, a scris Kamikaze.

Și Academia Cațavencu a făcut glume pe seama edilului. ”Ca să nu intre în sevraj, Oprescu a primit toată noaptea bancnote de 10 euro sub pernă”, au scris jurnaliștii publicației umoristice.

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă