13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCe îl sfătuieşte Gigi Becali pe Sorin Oprescu

Ce îl sfătuieşte Gigi Becali pe Sorin Oprescu

Patronul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, l-a sfătuit, duminică, într-o intervenţie telefonică la România TV, pe primarul Sorin Oprescu să îşi recunoască vina. 

"Recunoaşte-ţi vina. Da domne, i-am luat şi cu asta basta. Plăteşti şi la revedere" l-a sfătuit Becali pe Sorin Oprescu.

Mai mult, finanţatorul Stelei a mai spus că primarii trebuie să înţeleagă că nu mai pot face fapte de corupţie fără să fie prinşi de anchetorii DNA.

"Toţi primarii trebuie să înţeleagă că gata, s-a terminat. Nu mai merge de acum. Mulţi au scăpat, dar de acum nu mai merge. Aştia care au scăpat să se roage la Dumnezeu", a mai spus Becali.

Oprescu a fost reținut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, și și-a petrecut noaptea în arest. El urmează sîă fie prezentat în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă