15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCe precizări a făcut avocatul Corneliei Naum despre audierea de la DNA...

Ce precizări a făcut avocatul Corneliei Naum despre audierea de la DNA Ploiești

Avocatul Corneliei Naum, Bogdan Vlad, a declarat, joi, că, referitor la audierea Corneliei Naum că clienta sa are are calitatea de martor, în dosarul lui cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herțanu.

Citește și: Mama lui Victor Ponta, audiată ca martor la DNA Ploiești

”Vă pot garanta că doamna are această calitate”, a declarat Bogdan Vlad. De asemenea, el a transmis că Cornelia Naum a fost chemată pentru a vorbi despre locul de muncă pe care îl are la firma ficei sale. 

 ”Are contract de muncă part time cu societatea fiicei sale, care nu are nicio legătură cu dosarul. Cu privire la aceste lucruri a fost chemată”, a transmis avocatul.

El a mai precizat că mama premierului a participat la nişte discuţii, la un moment, dat între anumite persoane care au o anumită calitate în acest dosar și a trebuit să vorbească și despre acest lucru.

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a fost audiată, joi, la Direcția Națională Anticorupție Ploiești, în calitate de martor, în dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herțanu.

Mama premierului Victor Ponta a ieșit, joi, în jurul orei 11.00, de la sediul DNA Ploiești.

Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă