13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Gigi Becali poate fi eliberat. DNA a contestat decizia. Ce declarații...

UPDATE. Gigi Becali poate fi eliberat. DNA a contestat decizia. Ce declarații a făcut avocatul

UPDATE 20:02  Direcţia Naţională Anticorupţie a contestat, vineri, decizia Judecătoriei Medgidia care a admis eliberarea condiţionată a lui George Becali, contestaţia urmând să fie soluţionată de Tribunalul Constanţa, la un termen care va fi stabilit la începutul săptămânii viitoare.

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, vineri, cererea lui George Becali de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă, unde execută trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Valiza", sentinţa nefiind însă definitivă.

***

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat, vineri, că nu se așteaptă la contestarea deciziei luate de judecătorii Tribunalului Medgidia, în cazul clientului său, informează B1 Tv.

Citește și: Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia nu este definitivă

”Nu mă aștept la o contestație, nu există motrive. A fost acoperit prejudiciul. A fost recompensat de 11 ori, întrucât a participat la toate activitățile din timpul detenției.Toate condițiile au fost îndeplinite”, a ținut să precizeze avocatul lui Becali.

De asemenea, el a transmis că se așteaptă ca Gigi Becali să fie eliberat luni din Penitenciarul Poarta Albă, după trecerea celor trei zile, prevăzute de lege, în care procurorii pot depune contestații.

Tribunalul Medgidia a admis, vineri, cererea de eliberare condiționată, pentru Gigi Becali,  din Penitenciarul Poarta Albă, unde execută trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Valiza".

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată.

În cazul în care decizia,de vineri a Judecătoriei Medgidia va fi contestată, Gigi Becali va râmâne în închisoarea de la Poarta Albă, unde ispăşeşte pedeapsa în regim deschis, până la soluţionarea acesteia şi rămânerea definitivă a hotărârii instanţei.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă