6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCe spune Băsescu despre faptul că Iohannis l-a făcut postac

Ce spune Băsescu despre faptul că Iohannis l-a făcut postac

Fostul președinte Traian Băsescu a precizat pentru B1 TV,  referitor la declarațiile lui Iohannis că este vocal și postac de când a intrat la pensie, că nu a spus un neadevăr. 

”Nu a spus un neadăvăr, sunt pensioar și postez pe Facebook. Sunt pensionar după 44 de ani jumătate de muncă, suficient zic eu. Mi s-a părut o notă de dispreț pentru pensionari, o greșeală politică. Și cu privire la postat, să mă ierte Dumnezeu, dacă îl ia cineva pe domnul Iohannis. Îmi imaginez că la cât postează Iohannis, dacă cu asta își ocupă timpul, ia cam mult pentru un salariu net de 6200 de lei”, a subliniat fostul șef al statului.

Citește și: Ce spune STS despre vila de la Scroviștea în care s-a mutat Traian Băsescu

În ceea ce privește declarațiile lui Ponta că a refuzat să părăsească vila Lac 3 și că în aceste condiții s-a ajuns la situașia denunțată, marți, de Klaus Iohannis ca la 100 de zile de începerea mandatului să nu locuiască în reședința oficială prezidențială. 

”La Scroviștea nu e niciun palat, eu ocup în vila 3 un dormitor, o sufragerie mică, un birou, o bucătărie și baie. Am cerut o soluție care să însemne costuri rezonabile cu întreținere. Din bun simț/În lipsa lui de respect pentru lege, că asta face Ponta, pe 21 decembrie 2014 Ponta trebuia să îmi pună la dispoziție o vilă de protocol, și să îndeplinească câteva condițiii, de securitate în primul rând. Unde voia Ponta să mă mut, putea să arunce orice nebun cu piatra în geam. Am cerut să se respecte legea.La șeful de stat cu care înțeleg că se pupă pe gură aproape în toate probleme patriei, e inexplicabil de ce își bate joc de el.  Eu și soția mea cuntem oameni cu bun simț, după ce am auzit-o pe doamna Iohannis că nu are încă locuință, am făcut adrese către RA-APPS să se găsească o soluție. Vila Lac 3 nu e o vilă oarecare, are toate echipamentele și buncărul, e de condamnat bătaia de joc a lui Ponta Este o chestiune de securitate națională, ca președintele, la nevoie, să aibă un loc sigur unde să conducă Armata. Domnul Iohannis a avut decență în aplicarea legii”, a spus fostul președinte.

Citește și: Klaus Iohannis, bilanț la 100 de zile de la începerea mandatului

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă