10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCeartă în Parlament, între Zgonea şi Cernea, din cauza hainelor

Ceartă în Parlament, între Zgonea şi Cernea, din cauza hainelor

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, l-a criticat din nou pe deputatul Remus Cernea din cauza vestimentaţiei sale, informează B1 TV.

Deputatul Remus Cernea a cerut să ia cuvântul de la tribuna parlamentului, pe procedură. Preşedintele camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a refuzat iniţial să îi acorde dreptul de intervenţie la microfon, pe motiv că nu poartă cămaşă, ci doar o bluză şi sacou.

„Nu mai aveţi bani de cămaşă şi vreţi să ne spuneţi nouă? Noi purtăm cămăşi şi dumneavoastră nu”, i-a spus Valeriu Zgonea lui Remus Cernea.

În ciuda ţinutei nepotrivite, Remus Cernea a urcat la tribună, nu pentru mult timp însă. Deranjat de observaţiile parlamentarului, Valeriu Zgonea i-a tăiat microfonul.

„Mulţumesc domnule deputat! Va urez o zi frumoasă! Procedura dumneavoastră n-a fost identificată în regulament. Aveţi interviurile afară, pe hol! Vă plac foarte mult! Dânsul e în program astazi. Îi plac lucrurile acestea. A fost ales în Parlament să facă circ”, a mai spus Zgonea.

Dupa aceste comentarii, Remus Cernea a solicitat drept la replică.

„Nu aveţi, că nu v-am pronunţat numele. Aşa faceţi când vorbiţi acasă la dumneavoastră. Vă rog frumos să luaţi loc în bancă, dacă nu, chem chestorii să vă evacueze. Vă rog frumos, nu facem circ în Parlamentul României, va place circul, în afara Parlamentului”, a mai spus Zgonea.

Amendamentul la buget propus în plen de deputatul UDMR Mate Andraş a reprezentat un nou motiv de dispută între Remus Cernea şi preşedintele Camerei Deputaţilor. Totul, după ce Mate Andraş a refuzat să conteste votul amendamentului de modificare a bugetului ANI.

„Contest eu votul de mai devreme, pentru că am filmat cu camera mea foto şi am avut impresia că au fost mult mai multe voturi în favoarea a ceea ce a propus colegul nostru de la UDMR!”, a spus Cernea.

„Domnule deputat, dumneavoastră trebuie să învăţaţi alfabetul. Când învăţaţi alfabetul, citiţi regulamentul şi vedeţi cine are dreptul să conteste regulamentul şi votul! Numai liderii grupurilor parlamentare! Dumneavoastră sunteţi un deputat independent! Orice lider de grup parlamentar are dreptul să conteste! V-am spus a şaptea oară!”, a replicat Valeriu Zgonea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă