11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCei doi spanioli răniți în incendiul din Colectiv au fost EXTERNAŢI

Cei doi spanioli răniți în incendiul din Colectiv au fost EXTERNAŢI

Cei doi cetățeni spanioli răniți în incendiul din Clubul Colectiv, care au fost  internați la Spitalul SRI "Dr. Agrippa Ionescu", au fost externaţi, a anunţat, joi, Serviciul Român de Informaţii.

În Spitalul SRI au rămas internate patru victime ale tragediei, două dintre ele  fiind în stare critică. Celelalte două persoane internate au evoluție pozitivă, în stare stabilă.

Potrivit SRI, cei doi cetățeni spanioli internați la Spitalul "Dr. Agrippa Ionescu" au fost externați  după aproape o săptămână de spitalizare, timp în care au beneficiat și de consiliere psihologică.

Cei doi pacienți în stare critică sunt o italiancă de 20 de ani și agentul de pază de la clubul Colectiv, în vârstă de 35 de ani.

Joi, în spitalele din Capitală sunt internate în continuare, în urma incendiului din Clubul Colectiv, 130 de persoane rănite, dintre care 83 sunt în stare critică şi gravă, potrivit ultimei situaţii transmise de Ministerul Sănătăţii.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă