13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialCei şapte bodyguarzi, conduși de Răzvan Pîrcălabu, arestaţi preventiv pentru tentativă de...

Cei şapte bodyguarzi, conduși de Răzvan Pîrcălabu, arestaţi preventiv pentru tentativă de omor

Cei şapte bodyguarzi conduși de Răzvan Pîrcălabu reţinuţi joi au fost arestaţi, vineri, pentru tentativă de omor calificat, după ce, în februarie, ar fi bătut trei membri ai clanului Mogoş, informează Mediafax.

Cei şapte, bodyguarzi la restaurantul Hanul Drumeţului din sectorul 6, membri ai grupării Pîrcălabu, sunt acuzaţi de anchetatori că, la începutul lunii februarie, au atacat cu bâte şi topoare şi bătut trei membri ai clanului Mogoş, clienţi în local.

În urma incidentului, victimele au ajuns la spital, una dintre acestea având craniul spart, iar o a doua, fracturi multiple la nivelul braţelor.

La cinci luni de la producerea incidentului, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reuşit să obţină arestarea a şapte suspecţi, toţi foşti sportivi, angajaţi de Răzvan Pîrcălabu, preşedintele Federaţiei Române de Lupte, să menţină ordinea la Hanul Drumeţului.

Potrivit unor surse judiciare, înainte de comiterea acestei tentative de omor, gruparea Pîrcălabu a comis mai multe acte de violenţă, însă, de fiecare dată, victimele s-au temut să depună plângere.

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, a început să fie un competitor important pe piaţa violenţei din Bucureşti după acţiunile de anul trecut ale DIICOT, în urma căroua au fost închişi liderii unora dintre cele mai importante grupări infracţionale din Capitală, cum sunt grupările Sportivilor, Caranilor, Cămătarilor, Vancică şi Duduienii.

Cele mai citite

Oamenii legii au descoperit aproximativ 6.000 de litri de motorină în urma unor percheziții domiciliare

La data de 17 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea procurorilor...

Elicopterul președintelui iranian Raisi nu a fost încă găsit! Mesajul transmis de ayatollahul Khamenei

Televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, în timp ce echipele de salvatori efectuează căutări în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul prăbușit...

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...
Ultima oră
Pe aceeași temă