25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialCei trei patroni ai clubului Colectiv au fost ARESTAȚI

Cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost ARESTAȚI

UPDATE 21.59: Patronii clublui Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu și Paul Cătălin Gancea au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce instanța a încuviințat cererea procurorilor. 

——

Patronii clublui Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu și Paul Cătălin Gancea, care au fost reținuți, luni seara de procurori, au fost aduși de polițiști în fața instanței. 

ÎCCJ va judeca propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de procurorii care instrumentează dosarul. 

Alin George Anastasescu este din Voluntari, judeţul Ilfov şi are 28 de ani, Costin Mincu are 36 de ani şi este din Bucureşti, iar Paul Gancea are 28 de ani şi este tot din Bucureşti. Colectiv Club SRL, înfiinţată în octombrie 2014, a avut o cifră de afaceri de 45.000 de lei în 2014.

Clubul Colectiv îşi desfăşura activitatea în baza declaraţiei pe propria răspundere, reprezentanţii Autorităţii Locale Sector 4 neavând competenţe în a controla respectarea normelor PSI, susţine Primăria sectorului 4, în declaraţie precizându-se că în bar/club sunt 80 de locuri pe scaun.

La concertul de vineri seara, unde intrarea a fost gratuită, au asistat circa 350 de persoane, conform estimărilor participanţilor. 

Cele mai citite

Bătaie în Parlament: Florin Roman, bătut de Dan Vîlceanu -VIDEO

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament, între Dan Vîlceanu şi Florin Roman, care a avut loc în antecamera sălii de plen, în...

Ministrul german al economiei Robert Habeck susține strategia de a investi în combinate siderurgice

Ministrul german al economiei Robert Habeck a justificat miliardele de euro investite de ţara sa în fabrici de oţel verde prin nevoia de a...

Sindicatele din Cultură afirmă că nu cer o mărire salarială, ci respectarea unei decizii a ICCJ

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media "CulturMedia" afirmă că membrii acesteia nu cer o mărire salarială, ci respectarea unei decizii a ICCJ. Acest...
Ultima oră
Pe aceeași temă