6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMoldovean pe numele căruia exista mandat de arestare, prins la Albiţa

Moldovean pe numele căruia exista mandat de arestare, prins la Albiţa

Un cetăţean moldovean pe numele căruia judecătoria Piteşti a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea a fost depistat şi reţinut, joi, de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a ieşi din ţară, el aflându-se la volanul unui autocamion înmatriculat în judeţul Iaşi. 

“La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de judecătoria Piteşti, conform căruia persoana are de executat o pedeapsă de 1 an închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei”, precizează sursa citată. 

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în vederea luării măsurilor legale.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă