15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCinci persoane, cercetate pentru înşelăciune

Cinci persoane, cercetate pentru înşelăciune

Cinci reprezentanţi ai unei societăţi specializate în recrutarea forţei de muncă sunt cercetate de poliţiştii bucureşteni, după ce ar fi înşelat mai mulţi clienţi cărora le-au promis locuri de muncă bine plătite, în calitate de public spectator în cadrul unor emisiuni de televiziune, informează Mediafax.

“În perioada februarie – aprilie, poliţiştii Secţiei 20 au documentat activitatea infracţională a unei societăţi comerciale precum şi a reprezentantului legal şi a angajaţilor acesteia”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Ancheta vizează cinci reprezentanţi ai SC Eclips Media Advertising SRL care ar fi înşelat cel puţin 11 persoane, cărora le-au cerut diverse sume de bani promiţându-le, în schimb, să îi ajute să obţină posturi de public spectator în cadrul unor emisiuni televizate, au declarat surse din Poliţie pentru Mediafax.

În realitate, după ce încasau banii, suspecţii nu făceau niciun demers în acest sens, întrucât nu aveau contracte încheiate cu vreo televiziune sau societate de profil.

Din documentele ridicate de la sediul firmei, reiese că reprezentanţii societăţii au încheiat aproximativ 5.000 de contracte, din care a încasat aproximativ 350.000 de lei.

Trei dintre cele cinci persoane ridicate au fost prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au decis cercetarea lor sub control judiciar.

Judiciariştii Secţiei 20, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au percheziţionat, luni, sediul unei societăţi într-un dosar legat de mai multe infracţiuni de înşelăciune comise în perioada februarie – aprilie.

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...
Ultima oră
Pe aceeași temă