17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialCinci persoane au fost rănite într-un accident grav pe DN 6

Cinci persoane au fost rănite într-un accident grav pe DN 6

Un accident grav s-a produs, vineri seara, în sectorul Balota al drumului naţional DN 6, fiind rănite cinci persoane, dintre care două foarte grav, a declarat, pentru AGERPRES, prim-adjunctul comandantului ISU Mehedinţi, Florentin Dragomir. 

Potrivit sursei citate, un tânăr nu a adaptat viteza autoturismului la condiţiile de mers şi s-a izbit frontal de un copac, acesta şi o fată de 15 ani rămânând încarceraţi, iar ceilalţi trei tineri pasageri din autoturism fiind proiectaţi prin lunetă. 

“La faţa locului au fost chemate cinci ambulanţe şi un echipaj SMURD. Operaţiunea de scoatere a tinerilor rămaşi în autoturism a fost foarte dificilă, a durat aproape 30 de minute”, a precizat Dragomir. 

Atât cei doi răniţi foarte grav care au necesitat descarcerare, cât şi ceilalţi trei au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale. 

Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...
Ultima oră
Pe aceeași temă