10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialCirculaţia pe DN 7A, închisă, din cauza alunecărilor de teren

Circulaţia pe DN 7A, închisă, din cauza alunecărilor de teren

Circulaţia pe DN 7A, şoseaua de acces dinspre Valea Jiului spre Transalpina, este închisă, luni, din cauza unor alunecări de teren, în apropiere de Petrila, relatează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, circulaţia rutieră pe DN 7A a fost închisă temporar, luni, între judeţele Hunedoara şi Vâlcea, în apropiere de Petrila, din cauza unor alunecări de teren.

"Ploile din ultimele zile au determinat producerea unor alunecări de teren pe drumul de acces din Valea Jiului spre Transalpina. Circulaţia rutieră este închisă temporar pe DN 7A, între Hunedoara şi Vâlcea, în apropiere de Petrila, din cauza alunecărilor de teren care au determinat ruperea drumului, iar asfaltul a rămas suspendat pe o lungime de aproximativ cinci metri şi lăţimea de aproximativ un metru. Administratorul drumului va acţiona în zonă", a declarat Niţu.

Închiderea circulaţiei va dura până la finalizarea evaluării zonei de către specialişti.

"Se preconizează că, după evaluare, circulaţia va fi reluată, cu semnalizarea corespunzătoare a gropii din carosabil", a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Poliţia le recomandă şoferilor care intenţionează să circule pe traseul respectiv să respecte semnalele şi indicaţiile agenţilor rutieri prezenţi pe sectorul de drum afectat de alunecările de teren.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă