21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCirculație îngreunată pe DN 2

Circulație îngreunată pe DN 2

Circulația pe DN 2 B Buzău-Brăila se desfășoară cu dificultate, sâmbătă, pe un singur sens, în localitatea buzoiană Cilibia, după ce un TIR a derapat și s-a răsturnat, un alt autotren care transporta apă minerală fiind implicat într-un accident pe același drum național, în localitatea Limpeziș, citat de Mediafac.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, circulația pe DN 2 B Buzău-Brăila a fost blocată, în jurul orei 12.40, din cauza unui accident în care a fost implicat un autotren, în localitatea Cilibia. Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, șoferul autotrenului a pierdut controlul volanului, mașina derapând şi blocând ambele sensuri ale drumului naţional.

În jurul orei 13.00, a fost deblocată o bandă de mers, după ce s-a reușit mutarea autotrenului, însă traficul se desfășoară cu dificultate, pe un singur sens.

Tot pe DN 2 B, un TIR încărcat cu apă minerală a fost implicat într-un accident în localitatea Limpeziș. TIR-ul a ieșit de pe șosea și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, o parte din marfă răsturnându-se, fără ca circulația să fie afectată.

Sâmbătă, circulația s-a desfășurat cu dificultate timp de aproximativ cinci ore și pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, în județul Giurgiu, la ieșirea din localitatea Daia, după ce șoferul unui autotren a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo, autotrenul derapând şi blocând sensul de mers Bucureşti-Giurgiu.

Vremea provoacă probleme și pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, unde ninge și viscolește, iar stratul de zăpadă măsoară câțiva centimetri, acționîndu-se cu utilaje de deszăpezire, fără însă ca circulația să fie blocată.

Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă