15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialCluj: Bărbat prins de polițiști la aproape trei zile după ce a...

Cluj: Bărbat prins de polițiști la aproape trei zile după ce a evadat

Un bărbat care evadase, duminică, din arestul preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, a fost găsit de polițiști, în noaptea de marți spre miercuri, într-o localitate din apropiere de Cluj, informează Agerpres.

Bărbatul a fost depistat în localitatea Florești, care este limitrofă Clujului, fiind și cea mai mare comună din România.

„În urma activităților specifice și a verificărilor efectuate, polițiștii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe bărbatul care, la data de 14 august a.c., a evadat din Centrul de reținere și arestare preventivă a unității. Astfel, la data de 16 august a.c., în jurul orei 22,00, bărbatul în vârstă de 45 de ani, din județul Covasna, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Cetății, din localitatea Florești, județul Cluj”, precizează IPJ Cluj, într-un comunicat de presă.

În zilele care au urmat evadării, polițiștii clujeni au organizat filtre la toate ieșirile din municipiul Cluj-Napoca, precum și în alte zone din județ.

În continuare, sub coordonarea unității de parchet, cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului. În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condițiile și împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor la momentul incidentului.

Bărbatul a evadat duminică după-amiază din Centrul de reținere și arestare preventivă din Cluj-Napoca. El fusese arestat preventiv, fiind bănuit de furturi din locuințe.

Cele mai citite

Hezbollah anunță că a bombardat nordul Israelului

Gruparea şiită libaneză Hezbollah a declarat că a vizat intens ţinte militare în nordul Israelului şi, pentru prima dată, o bază militară de lângă...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...

Motivul pentru care un pacient stă neoperat de 10 zile la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat după ce și-a rupt piciorul în urma unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă