13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialCluj: Două persoane au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Cluj: Două persoane au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Două persoane, soț și soție, din județul Cluj au murit, duminică, în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon, provocată, cel mai probabil, de cuptorul cu gaz cu care încălzeau locuința, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, Vasile Checicheș, a declarat că un echipaj al pompierilor din Dej a intervenit la o locuință din satul Hășdate, unde două persoane, soț și soție, au murit în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon.

”Două persoane, soț și soție, în vârstă de 60, respectiv 57 de ani, au decedat, duminică seară, într-o locuință din satul Hășdate, lângă Gherla, în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Un echipaj de pompieri de la Dej a intervenit la fața locului, alertat de vecini, iar medicii de la Ambulanță care au ajuns și ei au constatat decesul celor doi. Din primele cercetări rezultă că familia respectivă folosea cuptorul cu gaz pentru încălzirea locuinței, aceasta fiind cel mai probabil și cauza intoxicării”, a spus Checicheș.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că polițiștii au declanșat cercetări în acest caz pentru stabilirea, cu exactitate, a cauzelor care au dus la decesul celor două persoane.

”Trupurile au fost transportate la spitalul din Gherla pentru necropsie”, a mai spus Jucan.

Potrivit acesteia, din primele cercetări reiese că cele două victime locuiau în Cluj-Napoca și ar fi plecat la sfârșit de săptămână în Hășdate la locuința unei rude care era plecată în străinătate.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă