18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialCluj: Un mort și doi răniți, într-un accident de mașină

Cluj: Un mort și doi răniți, într-un accident de mașină

O femeie a murit, duminică, iar alte două persoane, între care o minoră, au fost rănite grav, după ce maşina în care se aflau a ajuns pe contrasens şi s-a izbit de un cap de pod, în comuna Gilău, din judeţul Cluj, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs pe DN 1, în comuna Gilău, după ce un bărbat care conducea o maşină dinspre Huedin înspre Cluj-Napoca a pierdut controlul asupra direcţiei şi autoturismul s-a izbit de un cap de pod, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci.

În urma impactului, o femeie de 38 de ani, aflată pe scaunul din dreapta şoferului, a murit, iar şoferul şi o minoră, pasageră a maşinii, au fost răniţi grav.

“Din primele informaţii reiese că un conducător auto care circula înspre Cluj-Napoca a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit de un capăt de podeţ. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, pasagera din dreapta a decedat, iar o minoră şi conducătorul auto au fost răniţi. Din primele informaţii, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii”, a spus Vîrci.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

În acest moment, traficul pe DN 1, în zona unde s-a produs accidentul, este îngreunat, circulându-se, alternativ, pe o singură bandă.

Surse din rândul poliţiştilor susțin că femeia care a murit era din judeţul Mureş, iar şoferul maşinii este cetăţean egiptean.

 

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă