10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Răsvan Popescu este noul vicepreședinte al CNA

UPDATE: Răsvan Popescu este noul vicepreședinte al CNA

UPDATE: Răsvan Popescu a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), joi, într-o şedinţă fără caracter public şi în care voturile membrilor au fost secrete, informează Mediafax.

Popescu a fost ales vicepreşedinte al CNA, cu opt voturi “pentru” şi unul “împotrivă”.

———

Consiliul Național al Audiovizualului își alege, joi, într-o ședință fără caracter public, vicepreședintele, după șase luni de la vacantarea postului, informează Agerpres.

Candidații pentru funcția de vicepreședinte sunt Lorand Turos și Răsvan Popescu.

Vicepreședintele CNA este ales prin vot secret de către Consiliu, în prezența a cel puțin 9 membri ai acestuia, pentru un mandat de 6 ani, potrivit art. 14 din Legea audiovizualului.

În septembrie 2014, Viorel Vasile Buda a demisionat din această funcție, invocând motive personale, dar și-a păstrat calitatea de membru CNA.

Consiliul Național al Audiovizualului a decis pe 19 martie, cu majoritate de voturi (șase), retragerea sprijinului acordat președintei CNA, Laura Georgescu, și a luat hotărârea să transmită Parlamentului o solicitare de revocare a ei din această calitate.

 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă