14.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialCoaliția Națională pentru Modernizarea României a lansat, marţi, filiala județului Arad

Coaliția Națională pentru Modernizarea României a lansat, marţi, filiala județului Arad

Coaliția Națională pentru Modernizarea României a lansat filiala județului Arad în prezența a peste 200 de persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri, academic şi administrativ din județul Arad, la sediul  Universității „Aurel Vlaicu”.

În funcția de președinte CNMR Arad a fost desemnată Codruţa Palcu, avocat în cadrul Baroului Arad. Inaugurarea CNMR Arad a avut loc în prezența Președintelui Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănaşu, precum și a Rectorului Universităţii „Aurel Vlaicu”, Ramona Lile, a prorectorului Universităţii ”Vasile Goldiş”, a Vicepreşedintelui CJ Arad, Claudia Boghicevici, şi a şefului cancelariei Prefecturii Arad. Din partea CNMR au mai fost prezenţi Raluca Bârsăian, Vicepreşedinte CNMR dar şi Ciprian Preda, Preşedinte CNMR Timiş.

În cadrul inaugurării, președintele Coaliției a prezentat Planul Naţional pentru Modernizare a României, document ce traduce dorința CNMR de schimbare şi modernizare.

În discursul său, Alexandru Cumpănaşu a insistat asupra riscului de destabilizare a României şi necesitatea, mai mult ca oricând, a unirii tuturor românilor în jurul unor valori şi idealuri comune dar şi a exercitării unei presiuni pozitive pentru furnizarea unui management eficient din partea guvernului central sau local.

Totodată, președintele Coaliției, Alexandru Cumpănaşu, a subliniat, încă o dată, faptul că CNMR nu va deveni niciodată un partid politic ci va reprezenta principalul pilon de stabilitate al României, indiferent de arhitectura politică sau instituțională a României.

Cele mai citite

Lucrări pe podul Giurgiu – Ruse. Traficul se va desfășura pe o singură bandă

Traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, care leagă România de Bulgaria, va fi restricționat pe toată durata lunii mai. Această decizie vine ca urmare a...

Vasile Bănescu (BOR): “Victoria lui Nemo (Nimeni), zdrobitoare asupra firescului și insultătoare la adresa Muzicii”

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortdoxe Române (BOR), Vasile Bănescu, comentează în termeni duri finala concursului Eurovision, susținând că ea a reprezentat "Victoria lui...

Tesla soluționează procesul de hărțuire sexuală intentat de un muncitor dintr-o fabrică

Tesla a soluționat un proces intentat de o fostă angajată a unei fabrici care susține că a fost concediată pentru că s-a plâns de...
Ultima oră
Pe aceeași temă