13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialColecția de declarații halucinante a lui Corneliu Vadim Tudor. Pe cine a...

Colecția de declarații halucinante a lui Corneliu Vadim Tudor. Pe cine a insultat tribunul de-a lungul vremii

Corneliu Vadim Tudor era cunoscut pentru declarațiile pline de controverse și insultele agresive pe care le lansa în spațiul public. De-a lungul timpului, politicianul a ironizat mai multe personalități cunoscute de pe scena politică românească, precum Adrian Năstase, Ion Iliescu, regele Mihai sau Klaus Iohannis.

Ultima calomnie 

Ultima calomnie a tribunului i-a vizat pe Simona Halep și Ion Țiriac. Astfel, cu doar o zi înainte de decesul său, Vadim Tudor a criticat în termeni duri colaborarea dintre sportivă și omul de afaceri. 

"Am auzit că bătrînul curvar Ion Ţiriac a pus ochii şi pe Simona Halep, ba chiar trăieşte cu ea. E posibilă o asemenea porcărie? Din partea Măcelarului de la Balc ne aşteptăm la orice. Fata a fost prietenă cu un aromân de-al ei, băiatul lui Teo Sponte, dar s-au despărţit recent. Satyrul matusalemic cu mustaţă flocăită ar trebui castrat chimic, dacă nu chiar fizic", a scris Vadim pe contul său de Facebook.

Jigniri la adresa tuturor președinților

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a fost, de multe ori atacat dur de Corneliu Vadim Tudor. Tribunul spunea, adesea, că, în cei nouă ani, cât a condus țara, Iliescu nu a făcut nimic reprezentativ. 

„Timp de nouă ani, Bătrâna Şandrama Stalinistă a huzurit în fruntea ţării, dar nu s-a priceput să ridice măcar un dig pentru stăvilirea inundaţiilor. Aici se vede cel mai bine că el nu ştie, de fapt, să facă nimic”, declara Vadim Tudor.

Nici Emil Constantinescu nu a scăpat de insultele pamfletarului. Nu de puține ori, Vadim Tudor îl poreclea ”țapul”, din cauza ciocului de barbă pe care îl poartă.

”Şi tot acum se explică şi «norocul» chior pe care l-a avut acelaşi Ţap belit, în 1992, când dintr-un obscur secretar PCR americanii l-au extras de corniţe şi l-au impus drept candidat unic al CDR la preşedinţia României”, spunea tribunul, referindu-se la scandalul închisorilor CIA, în România.

De asemenea, și Traian Băsescu a fost criticat dur de Corneliu Vadim Tudor. Despre Băsescu, vadim spunea că este un ”bețivan”, ”un pazvante Chiorul”

”La Cluj, Băsescu a căzut lângă maşină în patru labe. Numeroasele sale gărzi de corp nu-l mai suportă şi se plâng că îi put hainele a băutură”, declara Corneliu Vadim Tudor.

Nici actualul președinte Klaus Iohannis nu a scăpat de ironiile acide ale tribunului. Astfel, Vadim Tudor l-a numit pe Iohannis "handicapat" și a declarat că nu poate fi de acord ca un etnic german să fie președintele țării.

 "Tara mea e pe mana unui handicapat, unui neamț de mâna a doua. Sunt revoltat. (…) ", a spus Vadim Tudor.

Nici premierii nu au scăpat de jigniri

Premierului Victor Ponta, panfletarul i-a dedicat o poezie, în care a criticat modul în care guvernează România. 

Aţi înnebunit cu toţii?
Aclamaţi un maimuţoi
Nu vedeţi că-i cad chiloţii?
Babette pleacă la război!

Capul mic, de bibilică
Pe un trunchi acromegal
Monstrul, carevasăzică
L-aţi urcat pe piedestal…”

Și Adrian Năstase era, adesea, calomniat de Vadim Tudor. În mai multe texte scrise în ziarul ”România Mare, politicianul făcea aluzie la orientarea sexuală a primului ministru. făcea aluzie la orientarea sexuală a prim-ministrului.

„Surse din Serviciile Indiscrete ne-au relatat următoarele: atunci când pe Bombonel îl apucă stenahoria, deschide larg ferestrele şi urlă în noapte, ca o vietate la abator, de disperare că va pierde Puterea. Cancelarul său personal se apropie, tiptil, pe la spate şi îi bagă un deget în fund, strigând: «Avans!». Atunci prim-ministrul sare în sus de plăcerea surprizei şi dispoziţia i se schimbă brusc. Numai că jocul acesta copilăresc prevede ca acela care a primit avansul să-l dea imediat mai departe, altfel n-are niciun farmec. Iar Adrian Năstase, proaspăt energizat, îşi suge degetul mijlociu de la mâna dreaptă, îl scoate pe geam, ca să vadă ce adieri sunt, după care cine trece prin dreptul geamului, ăla e! Trece Octav Cozmâncă? Avansul e al lui! Se întâmplă, cumva, să umble, damboulea, Răzvan Theodorescu? Nicio problemă, pe o rază de doi kilometri se aud hăhăielile, grohăiturile şi icnetele graseiate ale lui Cap de Cauciuc, bucuros că a primit o nouă dovadă de preţutire din partea şefului".

Femeile din politică, vizate de criticile lui Vadim Tudor

De calomniile și jignirile lui Vadim Tudor nu au scăpat nici femeile din sfera politică românească. Spre exemplu, Elena Udrea a fost numită ”ţigancă, jidancă şi curvă” de către pamfletar. pe  Anca Cârcu, Vadim Tudor a facut-o „prostituata“ în repetate rânduri.

"Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistrița, și-mi asum răspunderea. Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistrița, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat și acolo. Cereți studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituție", spunea tribunul.

Insulte la adresa Casei Regale a României

Și regele Mihai a fost, de-a lungul vremii, ținta atacurilor dure ale lui Vadim Tudor. Astfel, tribunul l-a numit ”strigoi” pe regele Mihai și s-a arătat indignat de declarațiile acestuia în spațiul public.

”Ce ne facem cu strigoiul Mihai Bâl-Bâl, care dă iar târcoale României? Într-un interviu acordat postului de radio «Vocea Americii», bătrânul handicapat i-a reproşat lui Corneliu Coposu că nu şi-a ţinut angajamentul şi nu-l poate instala pe tron. Măi, frate, dar şi dacă încercaţi vreo răzmeriţă dacă n-o să vă facă piftie muncitorii şi gospodinele să nu-mi spuneţi mie «cuţu»”, declara Vadim Tudor.

Cele mai citite

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă