20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialConfruntare: Ana Maria Topoliceanu o înfundă definitiv pe Elena Udrea

Confruntare: Ana Maria Topoliceanu o înfundă definitiv pe Elena Udrea

În cadrul confruntărilor dintre Elena Udrea și denunțătorii ei, Ana Maria Topoliceanu a susținut că i-a dat fostului ministru al Turismului mită în mai multe forme: 20.000 de euro bani cash, o excursie la Danai și plata salariului lui Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana deţinute de Elena Udrea.

Stenograme:

„Întrebare: Din banii primiţi de dumneavoastră de la societatea Consmin prin intermediul lui Ștefan Lungu şi Tudor Breazu aţi dat o partea doamnei Elenei Udrea?

Răspuns: Pe toţi, într-o formă sau alta.

Întrebare: Dacă în perioada 2010-2012 aţi achitat bunuri şi servicii de care a beneficiat doamna Elena Udrea?

Răspuns: Da, inclusiv din banii de la Consmin.

Întrebare: În ce formă şi în ce împrejurări dădeaţi banii proveniţi de la Consmin doamnei UDREA ELENA GABRIELA, aşa cum aţi susţinut?

Răspuns: O parte a fost excursia la Danai, o altă parte cash. Au mai fost situaţii în care îi plăteam salariul lui Tudor Breazu.

Întrebare: Plăţile cash unde se făceau, de câte ori şi de ce sume era vorba?

Răspuns: La ea acasă, la minister, cred că de două ori, eu suma totală am văzut-o când am văzut actele, cred că în jur de 10000 euro fiecare.”

Cele mai citite

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...

Cu cât va crește salariul minim

Salariul minim brut va crește la 3700 de lei, anunță un articol publicat pe site-ul Termene.ro. Decizia privind creșterea salariului minim în România este reglementată...

GALERIE FOTO. Eugenie Bouchard, înapoi pe terenul de tenis

Considerată una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume, Eugenie Bouchard le-a dat o palmă criticilor care afirmau că și-a irosit talentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă