10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialConstanța: Mașină lovită de tren, pasagerii au scăpat nevătămați

Constanța: Mașină lovită de tren, pasagerii au scăpat nevătămați

Un autoturism a fost lovit de un tren, vineri seară, la o trecere de nivel cu calea ferată de pe strada Justiţiei, din municipiul Constanța, pasagerii din mașina ce era condusă de un șofer băut și fără permis scăpând nevătămați, transmite Mediafax.

Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism Volkswagen, care se deplasa pe strada Justiţiei din Constanţa, dinspre zona industrială către Mall Cora, a depășit o coloană de mașini ce aștepta la trecerea de nivel cu calea ferată și a fost izbit de tren în momentul în care a încercat să traverseze șinele.

Trecerea de nivel cu cale ferată era prevăzută cu sistem de avertizare optic şi acustic în funcţiune, care la momentul respectiv era pe culoarea roşie şi cu sirena de avertizare funcţională.

După impact, atât șoferul, cât și pasagerii au fugit de la fața locului.

După aproximativ o oră, în timp ce polițiștii făceau cercetarea la fața locului, a fost identificat și conducătorul auto, aflat în grupul de curioşi. Bărbatul, un constănțean în vârstă de 40 de ani, a fost testat pentru determinarea alcoolemie, stabilindu-se că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit șoferului, în autoturism se mai aflau trei persoane, între care și un copil, dar nimeni nu a fost rănit.

Trenul care a lovit autoturismul făcea o cursă de transport călători în regim InterRegio pe ruta Constanţa – Feteşti, nicio persoană aflată în tren nefiind rănită.

La fața locului a ajuns și un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, care a intervenit pentru scoaterea mașinii de sub tren.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă