12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialConstanța: Patru persoane, între care o fetiță de 12 ani, lovite de...

Constanța: Patru persoane, între care o fetiță de 12 ani, lovite de o mașină pe trecerea de pietoni

Patru persoane, între care și un copil, au fost rănite, miercuri, după ce au fost lovite de o mașină pe trecerea de pietoni, în Constanța, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere Constanța, accidentul a avut loc în jurul orei 09.00, pe o trecere pentru pietoni aflată pe bulevardul Mamaia, imediat după intersecția cu strada Bucovinei.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, pe banda a doua, dinspre strada Nicolae Iorga către bulevardul Tomis, iar la un moment dat, ajungând la marcajul pietonal de după intersecţia cu strada Bucovinei, a accidentat patru persoane – un bărbat de 67 de ani, două femei, de 46 de ani, respectiv, 43 de ani, și o fetiță de 12 ani, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni, din partea dreaptă a conducătorului auto.

Polițiștii spun că pe banda întâi, în același sens de mers, șoferul unui autobuz oprise pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor, dar șoferul autoturismului a trecut fără să frâneze, lovindu-i în plin.

Toate cele patru victime au fost rănite ușor și au fost transportate cu ambulanțele la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din cauza accidentului, traficul pe bulevardul Mamaia în zona respectivă a fost blocat mai multe zeci de minute.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă