13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialConstanța: Un șofer a lovit o studentă aflată pe trotuar și cinci...

Constanța: Un șofer a lovit o studentă aflată pe trotuar și cinci mașini

Ieri, în jurul orei 10.30, S. Ionuţ Bogdan, în vârstă de 22 de ani, conducea un autoturism pe Bd. Aurel Vlaicu, dinspre Bd. Tomis către Bd. Al. Lăpuşneanu. În zona staţiei de autobuz Sat Vacanţă, a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate, după care a fost proiectat pe trotuar în staţia de autobuz, unde a accidentat o tânără în vârstă de 19 ani, din Mangalia. Inițial, șoferul a vrut să fugă de la locul faptei. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări s-a stabilit că cel în cauză, în jurul orei 9.00, a mai fost implicat într-un accident soldat doar cu pagube materiale, pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Constanţa, unde a avariat alte două autoturisme, fără a sesiza organele de poliţie cu privire la acest fapt.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul este şi protagonistul unei filmări postate pe reţelele de socializare, la începutul lunii iunie 2014, când, împreună cu mai mulţi amici, s-au filmat în timp ce el conducea un autoturism pe DN 3, în zona localităţii Băneasa, nerespectând normele rutiere. La momentul respectiv poliţiştii s-au autosesizat, identificându-l şi sancţionându-l contravenţional cu 850 lei şi reţinându-i permisul de conducere pentru circulaţie pe sens opus, nefolosirea centurii de ­siguranţă şi lăsarea liberă a volanului în timpul mersului. De asemenea, în perioada 15 ianua­rie – 13 februarie a.c., acesta a avut permisul de conducere reţinut pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă