13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialConstanţa: Vinde cannabis procurat din Spania

Constanţa: Vinde cannabis procurat din Spania

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, au prins în flagrant pe A.S.G. de 29 ani, din oraşul Techirghiol, în timp ce se pregătea să pună în vânzare 30 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 900 lei. 

În urma percheziţiei efectuate la domiciliul acestuia au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 150 de game de cannabis şi 130 pliculeţe folosite pentru vânzarea  drogurilor.  Din cercetări, s-a reţinut că bănuitul, în perioada octombrie 2014-februarie 2015, ar fi procurat din Spania şi ar fi pus în vânzare către diferiţi consumatori cannabis.

Persoana  a  fost prezentată ­procurorului de caz din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, care, în urma cercetărilor, a emis ordonanţă de  reţinere pentru 24 de ore şi a formulat propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă